13 de juny 2013

Cerro Provincia amb presses.

Cim del Provincia
Feia poc havia pogut veure de lluny aquesta serra (Provincia-San Ramón) ben coberta de neu i faltava que un amic amb el que ja feia massa que no ens veiem féssim alguna cosa interessant.
Així doncs, acompanyats per en Busquets, vam sortir ben aviat cap a puente Ñilhue per prendre'ns amb calma els 2000m postius que mos esperaven per davant.

L'itinerari d'ascens no té pèrdua, un camí molt fressat que guanya ràpidament alçada per menar en un tram més o menys "sube/baja" que ens duu fins a l'últim tram on farem uns 800-900m de desnivell a bon ritme. Aquests, acaben amb unes grimpadetes gens entretingudes i ràpides de passar per arribar al cim del Provincia a 2750msnm. 
Darrer tram de pujada fins al cim.
Segons la wikipedia és una de las cumbres más visitadas los fines de semana, o sigui que, entre setmana vàrem estar molt tranquis gaudint de les vistes rollo Simcity 2000 de la ciutat de Santiago. 

 
Vistes a Santiago.
Ho vam tenir enllestit just cap a migdia sota un sol espectacular que ja despulla novament els Andes... I res, un mos i avall desfent un tram del camí fins al desviament que mena cap a l'estadi de San Carlos d'Apoquindo. Allà un bus, un rato més de metro i cap a casa.

 
 Vistes cap diferents punts de la cordillera central. (allà on diu Cerro Rincón hauria de dir Cerro Altar)
Per continuar per la serra, Cerro San Ramón a un ratet.
  Activitat feta i desfeta amb l'Iker i en Busi...acabant amb cames noves!